Cărţi pentru copii, NOI şi UȘOR UZATE | REDUCERI MARI, între 20 - 65 % | TRANSPORT GRATUIT, PRIN CURIER RAPID, ORIUNDE ÎN ȚARĂ, PENTRU TOATE COMENZILE!
CĂRŢI PREMIUM pentru COPII... AȘIJDEREA! Ale noastre şi ale partenerilor noştri.
Categorii

0

Prima pagina Producători

Producători

«1»

Crişan

Editura CRIȘAN este prezenta pe piata cartii din anul 1998 şi este specializată în co-editări de titluri de succes pentru copii , în colaborare cu edituri de prestigiu din Italia, Belgia, Germania, Spania, Anglia, SUA, Malaezia, Elveția, etc. Cărțile sunt tipărite majoritatea în străinătate, în tipografii moderne, la calitate europeana, și sunt vândute în toată țara prin rețelele clasice de librării, prin rețelele de hypermagazine Carrefour și Cora, prin Librăriile Alexandria, eMAG, Elefant, etc. Facem cărți pentru copiii între 0 si 7 ani, dar nu frumoase, ci CELE MAI FRUMOASE! Realizăm cărți-unicat pe piața noastră, atât în ce privește concepția, cât și grafica sau tiparul.

 

Cataloagele Editurii CRISAN

387
produse

Editura MSZP

Media Service Zawada Publishing are o experiență de 10 ani în editarea de cărți pentru cei mici. A publicat numeroase titluri pentru copii și adolescenți, colaborând cu licențiatori precum Turner Enterprises, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast. In portofoliu se regasesc publicatii, carti si reviste cu personaje cunoscute copiilor din serialele de animatie difuzate pe posturile TV adresate lor: My Little Pony – carti de povesti si activitati, Monster High – carti de activitati, Eu si Mia – revista, figurine si DVD, Barbie – carti de povesti si activitati, DVD, Paw Patrol – carti de activitati, Chugginton – carti de activitati, Ben 10 – revista, Winx figurine, revista Strawberry Shortcake, revista Pinguinii din Madagascar, revista Dragons, revista Sponge Bob, LEGO – carti cu activități.
3
produse

TeoPiticot

De peste un deceniu, Editura Teopiticot creează și publică minunate cărți pentru copii, atât povești clasice cunoscute și îndrăgite de toți copiii, cât și povești și poezii de autori contemporani. Credem în puterea lecturii, în magia poveștilor și în modelarea caracterului încă de mic copil, cu ajutorul basmelor și poeziilor. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, cu importanță esențială în definirea Omului de mai târziu. Copilăria înseamnă joc, descoperire, prieteni, învățare, imaginație, uimire, bucurie pură. Iar cititul ne oferă toate aceste stări și încă altele în plus. Cu pasiune, răbdare și dragoste alegem cele mai potrivite teme și cele mai atractive ilustrații pentru cărțile pe care le edităm. Ne străduim să oferim o calitate înaltă a tiparului și hârtiei, astfel încât produsele noastre se identifică ușor pe rafturile librăriilor.
49
produse
1
produse

Produse noi

Cele mai vândute produse

})});